Onderhoud & reparatie

Bij AutoDöbber kun je terecht voor elk type onderhoud en reparatie.

Uw auto tijdig en goed onderhouden levert z’n investering dubbel en dwars op, mits dit op professionele wijze wordt uitgevoerd. Uw auto goed onderhouden is erg belangrijk. Niet alleen voor uw eigen veiligheid, maar ook voor het besparen op kosten en brandstof. Zachte autobanden of autobanden met weinig profiel verhogen bijvoorbeeld het brandstofverbruik en vervuilde lucht- en benzinefilters kosten u extra brandstof en kunnen foutmeldingen in de auto elektronica veroorzaken.

Een goede afstelling van de motor en professioneel onderhoud van uw auto komen de levensduur van de auto ten goede, verminderen de kans op dure autoreparaties en zorgen tevens voor minder milieuvervuiling. Stel daarom voorgeschreven onderhoudsbeurten niet uit en besteed zorg aan onderhoud.

Onderhoud volgens de hoogste eisen

Wij werken altijd volgens de hoogste kwaliteitseisen. Jouw auto wordt tot in het kleinste detail bekeken door onze vakkundige monteurs. Doordat onze monteurs regelmatig trainingen krijgen en getest worden op hun kennis, is hun deskundigheid gegarandeerd. Vervanging van onderdelen vindt altijd plaats in overleg met jou en er wordt steevast gebruik gemaakt van originele onderdelen. Vaste tarieven en heldere facturen geven precies aan waar je aan toe bent, dus nooit verrassingen achteraf.

Kleine reparaties direct verholpen zonder afspraak

Een defect lampje, lekke band of lege accu? Geen probleem, wij zorgen dat je snel weer op weg bent. Een afspraak maken is niet nodig, je kunt langskomen wanneer het jou uitkomt.